Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

MELODRAMA.

, Tuesday @ 7:52 PM } 0 comment (s)



hello peeps :]
get a nice view right here? so sorry sebab lama sangat private-kan.
because it's October, i want to change a lot of things, including this blog. sebelum ni, menatang alah ni ada something wrong, godek punya godek, tiba-tiba error semacam, tu yang terus private tu. theme sama sikit macam dulu, PARADISE. best sangat lagu ni, dengar sekali mana cukup. tu yang pergi download haram kat 4shared #hihohiho.

kenapa nama JULIA ye? er, kenapa awak tanya saya? actually, Julia ni tajuk lagu dalam album repackage Infinite, itu sajer. saya bukan peminat Julia Ziegler yang cun tu. eh, perasan something tu, alhamdulillah, berjaya jugak tukar domain kepada co.cc. susah tau nak buat, kepala dah sakit, tensen memanjang. nasib baik boleh. oh ya, maaf ye sudah tukar URL kepada yang ori punya. maaf maaf.

bakal ada penambahan. kbai :D

0 commenter(s)