Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

LOL, it's never been two days.

, Monday @ 11:45 PM } 0 comment (s)



assalamualaikum and goodnight, peeps :D
tak sampai dua hari rasanya, dah tukar balik skin.
yes, sebab sis Lettha kata, something's wrong with the old template. So I change it and it becoming like this one. Semalam tengah godek-godek henfon, tengah seronok godek, tiba-tiba terdengar lagu Yesung, ohh, tersentap. dah tu nak tunggu apa lagi, i changed the theme to a popular drama on KBS 2TV a year ago, 'Cinderella's Sister'. and yes, exam Science memang best gilaa. serius wa cakap, BEST. encik JPN tolong bagi soalan macam ni lagi tahun depan, terima kasih.

and finally, guess what? i am watching Secret Garden right now, duhh, pretty lame. orang lain dah ulang lapan kali, kau baru nak tengok. lantak wa la, nama pun CD pinjam, nak beli sendiri tak mampu. and i love Hyunbin + Ha Ji Won in this drama, tersentap. XD

kbye.

0 commenter(s)