Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

kau marah?

, Friday @ 3:13 PM } 0 comment (s)



assalamualaikum and hello, peeps :D
sorry i didn't post anything till now, #brr, kata tak nak online.
okeh, hari ni saya asyik kena marah je. semalam kena marah dengan parent sebab tak nak sidai baju. hari ni kena dengan cikgu, huahua ^_____^. padahal rasa-rasanya tak buat salah pun. /budak cool memang macam ni\  so, macam mana saya punya skin? er, saya bukan tanya pasal kulit saya yang memang tak berapa nak putih ni, but prefer tak yang new one? insya Allah, esok-esok saya kan buat freebies skin yang lain. kbai :D

waiting fer INFINITE :D

0 commenter(s)