Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

ya Allah, sakitnya hati aku. =.='

, Saturday @ 10:48 AM } 0 comment (s)




assalamualaikum semua :]
actually, syera dan hazirah ajak pergi sekolah rendah hari ni, ada sukan tahunan. tapi sebab mama suruh jaga adik kat rumah, saya tak dapat menayangkan muka kat budak-budak sekolah tersebut. #apa boleh buat?
er, bila tengok-tengok balik exercise BI yang tak pernah lengkap /hikhok\, tiba-tiba gua terbayangkan muka hippopotamus mamat hipokrit tu.

saya rasa tak payah diceritakan kat sini, tapi mamat tu dah sakitkan hati berapa orang dah, including his own teachers. perangai dayus kau tu, yang buat aku dengan kawan aku gatal-gatal satu badan, yang buat kitorang rasa macam, ya Allah, sakitnya hati. dulu, masa kau sekolah kat sekolah agama, takde benda-benda macam ni kau tau? aku tak pernah cakap face to face dengan kau, nanti kepala aku pulak kau baling dengan kerusi.

saya dah banyak membebel ke sekarang?

0 commenter(s)