Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

rasa macam nak re-edit balik =.=

, Tuesday @ 10:07 PM } 0 comment (s)



assalamualaikum semua :]
saya baru je balik dari UPSI. /ramai bakal cikgu yang hensem kat sana woo\.
tapi tiada rezeki untuk menang. well, masa mula-mula buat dah tau takde harapan nak menang. ohoho ^___^
alhamdulillah dapat la hamper sebijik, buat perosak gigi dan penambahan risiko kencing manis. lepas tu singgah kat kedai mende ntah kat Tanjung Malim, mula la batak cari e-pop. tapi tak jumpa. lantak lah. nanti esok-esok e-pop tu boleh jumpa kat dalam bakul baju, kadang-kadang tu terserempak bawah katil. hikhok.

blog ni kan. blog ni. rasa macam perlu re-design balik. nak tukar URL, tukar template, tukar itu, tukar ini. URL baru? saya akan fikirkan, tapi kalau nak tengok blog ni selepas URL dia diubah, korang kena bookmark sekarang. #eleh, macam orang nak tengok ini blog. kbai :]

Labels:


0 commenter(s)