Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

konvoi? ahaha ^___^

, Sunday @ 6:18 PM } 1 comment (s)



assalamualaikum semua :]
semalam kitorang meronda keliling MK, nak beraya la konon.
lepas serang rumah sorang-sorang, kitorang naik bas pergi rumah Fie.
okey, honestly, dalam bas kitorang agak memekak macam tak pernah naik. #seriously, memang tak pernah naik.
orang kat sebelah pun macam annoyed je tengok kitorang gedik tak tentu pasal. lantak la, macam kau kenal.
oh ya, dalam bas kitorang jumpa faiz, luqman, paan dan aiman. #ok, tak tegor sebab mesti diorang malu tengok kitorang macam beruk.
dah sampai kat simpang, turun la. nak kena lintas jalan besar pulak. lalu, dengan memakai baju kurungnya, kitorang berlari kat jalan besar padahal time tu traffic light tengah merah. segan woo.
dah sampai kat seberang, ada abang bawak van tiba-tiba wish "SELAMAT HARI RAYA, dik!" #abang tu hensem woo.
sampai-sampai je rumah Fie, makan makaroni. mak dia dah siap masak. then, ayah dia hantar kitorang pergi rumah Shera.tengah syiok sembang, tiba-tiba cikgu KH kitorang datang. #homaigod. saya takutla, sebab tak hantar kerja kursus lagi. ohoho ^___^, takkan la nak jumpa dia kan. nasib baik dia duduk kat luar. nak ambik makanan pun kena tutup muka. nak balik pun lalu belakang dia. alhamdulillah dia tak perasan.
then, mana lagi? oh ya, pergi rumah cikgu kat keliling situ. ada cikgu halau, ohoho ^___^, padan muka.

lagu blog ni? it's 10cm - 오늘밤은 어둠이 무서워요

Labels:


1 commenter(s)