Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

kau ni nak edit gambar aku pun, hamek la yang lawa-lawa :P

, Friday @ 10:27 PM } 0 comment (s)



assalamualaikum semua :]
bukak-bukak facebook, tengok notifications, then i saw hazirah tag me on a photo.
rupa-rupanya budak kecik ni pegi edit gambar saya. ni result dia;

comelkah wajahku tatkala ini?

hikhik, kau ni pun, tak perlulah nak menayang gambar wa yang first tu, menyampah la. #aww, aww.
btw, dia kata dia editkan gambar ni sebab saya dah tolong dia edit blog dia banyak-banyak kali. no matter la, kawan. kerja wa memang suka menghantam you punya blog pun.
shera telefon, "wey, cikgu marah gila dengan kau." lolololo

0 commenter(s)