Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

kakiku sakit *sobsob*

, Friday @ 3:36 PM } 0 comment (s)



assalamualaikum semua :]
saya rasa takde apa yang perlu ditulis sekarang.
rasa macam nak korek je kepala otak ni suruh keluarkan idea.
mengapa kau tidak mahu keluar hah, idea?

okey, so budak-budak UPSR tahun ni, macam mana adik-adikku? ecewahh, perasan tua.
adik saya yang ambik exam tu kata test aptitud tu tahapa-hapa. /betul la tu\
ada ke patut kita tengok soalan tu memang gila susah, padahal tak perlu kira pun.
bila ingat balik, rasa macam diperbodohkan pulak. tengah pening cari jawapan, tiba-tiba fikir sesuatu yang logik. esh, kau ni memang nak kena gigitan gua la.


saya mengalami kelebaman kat kaki. kena sampuk jin la ni :D

Labels:


0 commenter(s)