Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

haha *budak sekolah tak matang*

, Wednesday @ 10:49 PM } 0 comment (s)



assalamualaikum semua :]
hikhok, tak habis-habis gaduh pasal Infinite dengan TOP. mana yang lagi hot. of course la Infinite kan?
petang tadi, pulun-pulun buat video korporat. eh, penat la tau.
ok, sebab projek kitorang kali ni untuk UBK, kitorang buat kerja kat bilik kaunseling je. budak-budak petang kat sekolah saya ni kebanyakannya, agak pelik sedikit. petang tu tiba-tiba ada kes, tak tau la pulak pasal apa, tapi dengar-dengar, pasal budak lelaki ni ambik girlfriend dia punya simcard. bila cikgu tanya, kenapa awak ambil simcard dia? si boyfriend ni jawab, saya tak nak dia curang, cikgu. *pfft*, memang rasa nak gelak kuat-kuat je, tapi takut kitorang yang kena. hadoi, childish-nya jawapan kau.

*okay, i'm the one of ur Malaysian followers, MJ :]

Labels:


0 commenter(s)