Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

KICK ME PLEASE!

, Wednesday @ 6:13 PM } 0 comment (s)




assalamualaikum semua :]

ohoho, couple Ezrai + Faiz ni memang rasa nak kena penyepak orang kot.
kesian Zack //walaupun saya benci dia sebab selalu kutuk K-POP.
mungkin korang pernah buat ataupun pernah kena prank ni, ala... prank yang popular tu.
korang tulis atas satu kertas, kecil saja ye, ala-ala Cik Eton Pinki, guna tisu tandas pun boleh ye, dah tu korang tulis menatang apa yang sesuai dijadikan prank, etc. KICK MY BU**, SLAP MY NOSE TILL THEY BLEED, PUNCH ME ON THE TUMMY, BITE MY HEAD TILL IT'S NOWHERE dan lain-lain lagi yang difikirkan sesuai.

tapi, tak perlulah sampai nak melampau sehingga membawa kepada benda yang tidak elok.
saya tengok kat beg Zack masa balik tadi, ada kertas tertulis PLEASE SLEEP WITH ME, I NEED MONEY. lihat itu, lihat? kurang ajar ke tidak? eh, tidak disangka-sangka ye, couple songsang ini. patut pun korang ni sama-sama gay, dah otak pun two times five jugak. =,='

kbai :]

0 commenter(s)