Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

wau ! anda merokok di hadapan saya !

, Monday @ 6:07 PM } 1 comment (s)


/Perhatian ! orang ini tidak merokok\
mana awak tau ?
saya tau la , saya kan bakal girlfie dia , huhu ^__^

assalamualaikum semua ! semua sihat ? sudah makan ? betul ke awak memang betul - betul sihat ? awak makan berapa kali setiap hari ? awak minum kopi berapa kali seminggu ? awak ada minum air gas tak ? oh yaa .., awak pernah hisap rokok tak ? tak pernah ? kalau begitu , pernah terbau asap rokok ? ehemehem , ni yang gatal tangan nak menaip something ni .

pagi tadi , form two KRK turun kantin sebab ada PK . cik bee dengan geng turun la berenam sambil nyanyi lagu awimbawe /and i'm the hippo\ . tiba - tiba ada sorang budak lelaki dalam form 3 tengah tenyeh something kat dinding . cik bee ingatkan dia conteng dinding so cik bee pun jeritlah "HOI" kat dia . tapi pelik jugak bila terpandang asap kat tangan dia . tak kan la cik bee buat diagnosis dia buat magic pulak , sudah terang lagi bersuluh la dia tengah pegang rokok . then i got mad , dia perasan wajah hamba yang lawo macam Jennifer Lopez pastu dia buang rokok dia then masuk kelas dia . wow , pantas betul dia bertindak .

pastu cik bee jumpa dengan akak prefect form 4 yang boleh dikatakan sebagai orang kuat cikgu jugalah , then ngadu - ngadu , dia tanya balik /nampak muka dia tak\ cik bee geleng sambil buat muka cun . /dah tu , susah la nak tau siapa\ . cik bee angguk sambil buat muka tak berapa nak lawa . pfft * , apa la akak ni . geget kepala kang ., pastu naik kelas balik , cik bee perasan rokok tadi dah tiada di situ . ALKISAH :]

1 commenter(s)