Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

PRS yang takde rupa PRS

, Sunday @ 12:19 AM } 0 comment (s)



aduss .., bila la mata ni nak ngantuk . eleh , macam aku pedulik . ehemehem , nak share something kat sekolah masa hari khamis . time tu kitorang ada kelas tambahan Math , so balik agak lambat . dalam pukul 2 setengah tu , nak balik tu , aku and the gang jalan le sama - sama turun tangga . then ada la budak petang lima enam orang pakai vest PRS /PEMBIMBING RAKAN SEBAYA// bagai , dengan sorang budak India . budak - budak tu semua form one ., ala , buat tak tahu je la kann , nak usha tak hensem . tapi masa tu jugak , aku dengan Are10 terkejut gorilla bila PRS ni pergi ejek budak India tu . ! cheh , dasar perkauman , racist betul . kesian jugak kat budak India tu , tapi nak marah bebudak tu karang ada yang kata aku gila kuasa ke , hapa ke .

tak layak dipanggil Pembimbing Rakan Sebaya , pfft*

0 commenter(s)