Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

Day 1 - Letter For Your Best Friend

, Sunday @ 4:18 PM } 0 comment (s)



assalamualaikum .
untuk fie, she, gee, tca, are and cuna :]


first, untuk kawan pertama aku since aku masuk sekolah masa darjah tiga
she :] thanks for helping me since the first day i'm in the school . boleh jadi , kau la orang pertama yang aku kenal tapi time tu kita tak rapat lagi . bila aku fikirkan , rasa pelik pulak bila dulu kita guna 'awak , kita' huahua ^^ geli kan ? apa yang aku teringin nak jadi kau ialah kau tinggi , aku pulak pendek . kau pandai , selalu dapat top 5 in class , aku ? kau lawa lah jugak (first time aku kata kau lawa lah jugak) , tapi aku comel jugak kan ? kat sekolah , semua kenal kau , syahirah anak cikgu jasni , syahirah anak tr santy , huu ~ syoknya la jadi kau . tapi kau ni senang marah la jugak , itsokay , aku tak kisah . aku kan cool .., hihi ^_^ terima kasih sebab sudi accept aku jadi kawan kau . :]


second, for my very best buddy :]
fie :] kau jangan komplen banyak-banyak pasal gambar tu , ini blog aku , sukahati la aku nak letak gambar hapa pun kan kan kan ? jap , jap . tengah fikir nak bagi surat apa kat kau . oh ya, first time aku tengok kau , aku ingatkan kau ni penyombong nak mam*** , tapi makin lama macam mana la tiba-tiba je kita jadi begini ya, cik kak ? aku sayang kau la , budak ! huahua ^__^ geli la pulak rasanya =,='

third, for the only craziest buddy ,
gee :] . maybe baru lagi kita kawan , masa the end of 2008 . masa kau mula-mula masuk sekolah masa darjah 5 , aku ingatkan kau ni orang pakistan mana , sebab time tu spek aku rosak , so aku malas la nak tegur kau . then , farah bawak aku jumpa kau , masa tu aku dah start nampak rupa kau yang sebetulnya , kau cerita la kau ni orang kelantan , bapak kau askar . wow . aku terpegun . huahua ^__^ dulu pun kita selalu guna 'awak, kita' , otak kau pun dah macam tak betul , sehari takde kau , boring pulak hidup aku . thanks sebab kau sudi hadir dalam hidup aku :]

fourth, a mommy-like bestie :]
tca :] . kita start kenal masa aku kenal hani . kau ni rajin , tapi terlampau blur dan selalu tak perasan orang tengah pijak kepala kau . sekarang pun kau still guna 'kita, kita' lagi , huhu ^___^ , tapi kau lah orang yang selalu teman aku kalau aku nak pergi mana - mana , selalu tolong aku . pendek kata kau ni macam mak lah jugak , btw , thanks sebab jadi kawan aku :]


fifth, for my joker friend ,
are :] . sekarang kita dalam proses merajuk antara satu sama lain , aku sedar tu . sori la aku letak gambar kau yang tu , berpeluh aku cari , jangan la kau nak marah aku pasal benda ni . kau ni genius , aku akui tu . kau bijak berkata - kata , tapi kau ni ego la , menyampah pulak aku . aku nak mintak maaf kat kau , tapi aku segan . takkan la nak buat drama kat dalam kelas , segan yaww ^__^ , aku harap kau baca entri ni , so hati kau lembut semula :] . terima kasih ...

sixth, for my bad friend :] hihi ^__^ gurau loo , jangan ambik hati :]
cuna :] kau pelik. terima kasih sebab memelikkan lagi hidup aku. aku sayang kau <3 hihi ^___^

0 commenter(s)