Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

bye Lee Joon , hello MinJun ! :)

, Sunday @ 1:21 AM } 0 comment (s)


 hello, cik kak , cik abang. I'm Cik Bee's new boyfie . apa pandang-pandang ? ehh ., tau la aku hensem =,='

ini entri gedik nak kena makan kasut . bhahaha :D
dah pukul 1 dah , tapi tak ngantuk lagi ., what the hell is going on ? aku kena insomnia ke ?! eleh , macam kisah sangat , esok cuti , der ... rilek , rilek . jap tadi adik aku yang 5 tahun ni memang gedik nak kena makan pelempang i yang tangan sebesar anak gajah ni , aduh .., bagi la akak ngadap desktop jap , adakah susah bagi mu , dik ? adakah game Spongebob itu akan lari meninggalkan kau sekiranya kau tidak mahu bermain dengannya , dik ? adakah kau tidak mampu lagi menghafal ABC jika tidak menonton videonya di YouTube sekarang , dik ? adakah sukar bagimu melihat boyfie baru kakakmu yang lebih kacak rupa parasnya dari mu ini dik ? adakah ?

*i'm handsomer than you , Joon :P

tengok MV Mona Lisa , ala ... Joon dah tak hensem sangat la , so secara rasminya dia jatuh terduduk ke tangga yang kedua dalam my top bias . layan ulzzang best jugak , olololo , comelnya mamat ni , since tengok Ulzzang Shidae terus admire Lee Chihoon , discover lagi dalam , terjumpa pulak Kwak Minjun . freaking cute , gyeahh ! /aduss ! tergedik pulak ..,/ so , can i say bye now, Joon ? see you in next MBLAQ's single . ^___^


eee , seronoknya bila u tak sayang i lagi ., ^___^


btw , MJ does look the same with Joon in this pic !
 *yeah , but i'm still handsomer than Joon , right ?*
PIC SOURCE: >LINKIES<

Labels:


0 commenter(s)