Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

the way we are

, Monday @ 10:22 AM } 0 comment (s)




they don't know what i feel , they leave me alone like i'm just an unknown girl . i'm really sick to cry , biarlah aku pendam perasaan ni dalam hati , biar makan diri . sobsob
dah tukar theme blog , from blue to purple , i think not bad lah kan? i've just caught a copycat , tapi tak mau dedahkan , kesian dia . lagipun dia nampak macam newbie lagi , cik bee just tegur dia and minta dia credit apa yang dia ambil . dahdah , enough about that kid . semua orang pergi sekolah , tinggal cik bee sorang je terperap sambil tersengih macam kerang busuk di depan desktop . i always be like this . semalam parents dok membebel-bebel kat cik bee , dahla result tak best , ada hati nak berblog-berblog ye pulak kamu ni ..? #ala, biarkan saja lah . nanti jika terbengkalai blog ini siapa yang hendak lihat ,# cik bee menjawab dalam ayat yang skema . tapi best jugak tak pergi sekolah ni , kaki pulak tengah lebam-lebam macam kaki zombi , #tu la , siapa suruh pakai kasut tak best tu?.

cik bee nak tanya korang sikit la , siapa the best idol dancer in the world eh ? maksud cik bee , seleb yang paling terer menari . kalau cik bee , cik bee pilih mamat ni;



H.O.T's Jang Woo Hyuk


siapa yg dah tengok music bank minggu lepas , mesti teruja gila . even Eunhyuk really adore him .



a comment on a video;
he's the best idol elder LOL, his dance is just epic (in a good way). and you know how he train his dance? in H.O.T he had no dance and sing training, can you imagine how hard he train himself? and at a variety he said, he had training without a practice room with a huge mirror, he s training with his shadow in a wall. LOL isnt he awesome?

hah , masa zaman H.O.T dulu mana ada mirrormirror on the wall , dia berlatih dengan bantuan bayang dia sendiri . wow , hebat tak? dah la terer menari , suara pun best . really adore this guy :) tapitapi , dia ni seleb korea yang ada paling ramai antis sebanyak 28122 ! oh sh** !

dahdah , cik bee nak pergi menjemur baju ni . tata ;)

0 commenter(s)