Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

pesta berjimba-jimba

, Sunday @ 9:12 PM } 0 comment (s)


*hoh , hasil tangan keras cik bee

sobsob , kaki Cik Bee sakit gila ni , lebam di merata-rata . ouch , ouch . oh ya , pagi tadi SMKTBR buat Hari Berjimba-jimba Sedunia , or also known as Hari Kantin atau Fiesta Ria . anda boleh pilih nama apa yang sesuai . *ececeh* masa pagi-pagi masuk sekolah tu , member ajak pegi mekap muka jadi badut . so I and Zack jadi make-up artist tanpa gaji kat dalam surau . wahhaha ^^ , make-up dalam surau .,


*LMAO . guys having their faces painted . (Zack's)

*one of my best result . pfft*
 
*badut comel ., hihi ^^

nothing so interesting over there , sebab mata rabun ni tercemar dengan pemandangan buruk oleh sebahagian kakak-kakak TBR , gedik nak mam*** you all . ada sorang tu , form 3 , dah la tinggi , badan macam lelaki , muka macam tak mandi setahun , pastu pergi dok lekat sweater kat leher macam ayam jantan , adakah anda ingat anda cantik ? saya bertanya ni ? dahdah , kang tak pasal-pasal dapat dosa kering .

*aiman , peace yaww ..
 
*ye , korang je yang hensem .*

PIC SOURCE : Nur Izatul Husna [FB]


0 commenter(s)