Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

hello JUNE !

, Wednesday @ 10:09 AM } 1 comment (s)


assalamualaikum w.b.t
ah .. pejam celik pejam celik tak sangka pulak dah masuk bulan Jun . kalau kat sekolah pulak selalu ingat sekarang ni baru awal tahun ., ohh ... ni yang berdebor tunggu PMR ni ., so start bulan ni sampai akhir tahun agaknya sangat sibuk . bulan ni kami ada kawad kaki daerah , bulan 7 ni ada hari Fiesta mende ntah kat sekolah , saya yang tak tau berbisnes ni pun terlibat , aih ., nak kena masak lagi ., oh ... TT_TT
then lepas cuti ni pulak nak dapat result Exam , hamek kau ., jawab pun macam blurblur , boleh ke score gini ., ?

oh.. Lee Joon ... *tetiba je*

1 commenter(s)