Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

Doodle Requested by Sis Mel Amalina yang GORGEOUS tu .,

, Saturday @ 9:04 PM } 1 comment (s)



yeah ! thanks a bunch to our gorgeous sis Mel Amalina ! siapa tak kenal kak Mel ni ? pergh , antara pendoodle terbaik dari kalangan blogger , well , mungkin dari sudut pandangan saya . tanpa disangka-sangka , kak Mel yang gorgeous ni request doodle daripada budak kuat perasan ni , wow wow wow . yeah , saya terkejut sebab tak ramai pun nak request doodle dari saya , kalau saya bagi freebies pun takde siapa yang nak ., *pfft* ., disebabkan saya salah seorang peminat blog kak Mel , saya terbagi bonus two doodles ,




yeah , tak cantik . musti kena kutuk kaw-kaw punya , pfft ...

Labels:


1 commenter(s)