Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

cheh =,='

, Friday @ 3:51 PM } 1 comment (s)


it has been a week since i updating "Oh Me!", siapa kisah kann? wah, dah lama tak mendoodle, huu T_T, nak pegang tablet, wuu T_T .
so recently, encik laptop terkena shot pulak, masa tu kilat sabung-menyabung, pada waktu yang sama itulah, kami sekeluarga terlupa nak cabut plug charger (cheh, salahkan famili sendiri) jadi kejadian itulah yang meragut nyawa encik laptop dan kami sedang meratapi nasib malang encik laptop yang mati kerana kecuaian kami sendiri. alhamdulillah la ada desktop dan satu lagi laptop kat ofis encik Khairul Izzuddin , makanya boleh la saya menumpang sekepala .
another story, result exam semakin lama semakin menakutkan. ee,, teruknya result, dapat 2A je, alhamdulillah la tak ada D. paling teruk Sejarah, because... saya tak berapa suka Sejarah (jangan contohi saya) .
eh, macam takde cerita lain je, haih , ingatkan kalau dah lma tak update banyak cerita, rupanya tak. pfft X(

1 commenter(s)