Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

i'm as dumb as s. pat =,='

, Thursday @ 5:34 PM } 0 comment (s)



assalamualaikum w.b.t

aih , lama sey tak menghadap lappy , eh ?
oh yaa , kenapa cik bee tak menghadap menatang alah ni is because cik bee memang bizi gila , menteri pun tak bizi macam i ni tau ., =_=' .
dengan kawad kaki , presentation itu ini , drama bagai , study Math , chapter Phytagoras Theorem uhh ., wahahh ^^ so bizi bizi bizi ! mid year exam pulak lagi 2 minggu , haih --

so about Math, after kami habis belajar satu-satu chapter itu , teacher kami akan beri topical test for the chapter , atau kalau teacher tak boleh masuk kelas , teacher akan bagi we all latihan dalam kertas (idk nak panggil apa) ., dan Cik Bee ni agak lembab sedikit macam lampin bayi , mungkin cik bee lebih sukakan english language, so Math i tak berapa suka , (macam ibu cik bee la jugak),

so i've got 'Phytagoras Theorem' worksheet from my teacher, and serentak itu hati kecil i yang kecil ini berkata, "Ya Allah" , kerana i masih tak faham apa yang tertera pada worksheet tersebut, lepas mengetuk-ngetuk kepala beberapa kali sehingga sudah kelihatan benjolnya, cik bee pun sudah mendapat ilham dengan bantuan daripada pakar Matematik di sebelah Cik Bee ketika itu , and ada 2 soalan yang Cik Bee biarkan dia buat , agagaga ^^ , dumb tak cik bee korang ni ? hihi^^

0 commenter(s)