Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

#Doodle - Exam Time

, Monday @ 3:45 PM } 0 comment (s)


assalamualaikum w.b.t
aku rasa semua orang fikir macam ni , sesiapa nak soalan senang, tapi jarang aku jumpa siapa fikir nak jawab soalan dengan mudah . mungkin sebelum exam , mereka bermonolog, "Ya Allah . aku harap kertas Math Paper 2 ni tak susah" , aku pun salah sorang jugak . sebab maybe aku ni malas , (bukan maybe lagi, dah memang malas pun) aku ni suka berfikir , tapi berfikir tentang kehidupan la , aku tak suka berfikir benda konflik macam CornFlakes Math ni .

*doodle itu hanya untuk preview , mahu copy sila inform saya dulu , terima kasih :)

Labels:


0 commenter(s)