Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

The Cutest Doodles Contest Anjuran Tyra :)

, Monday @ 10:24 AM } 3 comment (s)


assalamualaikum w.b.t


aihh ... boring betul cuti ni , nasib baik cik adik Tyra buat kontes best . sini akak nak bagi *hug* sikit , hihi^^ eh , awakawak semua yang pandai melukis , jomlah masuk . hadiah dia lumayan . lebih-lebih lagi kalau dalam poket awak tu cuma ada habuk je , boleh la join kontes ni . saya pun tengah mencari duit , earning nuffnang tak masuk-masuk lagi . aihh ...

1. Diwajibkan follow blog tyra and mira. Kalau tidak, penyertaan korang automatic terbatal.
2. Wajib like facebook blog fanpage nih.
3. Buat satu entry post about this contest yang bertajuk The Cutest Doodles Contest bersertakan banner dan gambar doodles korang. Make sure, link kan terus banner tersebut ke entry post nih.
4. Doodles yang dipertaruhkan hendaklah Couple Doodles. Tyra nak tengok kemahiran korang draw girls and boys doodles. Icon-icon yang cute amat digalakkan :)
5. Linkkan entry post tadi di entry post comment ini.
6. Contest ini automatic terbatal jika kurang daripada 12 penyertaan.
jadi saya pertaruhkan doodle yang pernah saya lukiskan untuk seseorang;


boleh menang ke macam ni ? hihi^^

awak ! apa tunggu lagi ? kita serbu blog TYRA jomm !

Labels: ,


3 commenter(s)