Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

after mid-year exam

, Friday @ 7:09 PM } 0 comment (s)


assalamualaikum w.b.t



alhamdulillah , semalam semua benda yang dah tertunggak dah pun diselesaikan , FOLIO & DESIGN T-SHIRT KELAS . ohh yaa , cuti dua minggu ni rasanya aku nak men'DOODLE' sampai termuntah je kot , aku nak jadi sehebat doodler Kak Amar dan Kak Amalina , huahua :D . insya Allah , harap tangan aku dah boleh pegang tablet dengan baik , sebab sebelum ni kalau aku lukis doodle guna tablet dah macam orang Parkinson melukis pulak . ohh , just review some blogs yang penuh dengan doodle , nanti ada masa aku buat entri review , ok ? dah maghrib dah punn ... dan saya masih menghadap desktop . weehee =,='

Labels:


0 commenter(s)