Nurulbalqis 'Olive' Izzuddin ; 16 years old.

“Time is an illusion, lunchtime, doubly so."

[Contest]: Blog Sedap Mata Memandang

, Monday @ 4:02 PM } 0 comment (s)


Assalamualaikum w.b.t !
Oh yess ! Dapat jugak result exam , how could it be ? wahahh^^ teruk gila ! tak payah cerita kat sini , buat malu je ,.

Tadi sempat dok berblogwalking , singgah kat blog Farah Balqish (nama kita lebih kurang je la !)
And then terdok baca entri-entri cik Farah ni , hehh^^ dia buat kontes best la pulak ,
Mari la tengok syarat-syaratnya ,, :)

1. Kepada semua blogger , tak kira lelaki ataupun perempuan :)
2. Follow lah blog Farah , biar senang awak semua tahu tentang Contest nih dari semasa ke semasa :)
3. Buat satu entry dekat blog anda tentang tajuk contest sedap mata memandang :) letak kan sekali banner contest nih jugak yer :D
4. Bila dah siap , sila tinggalkan link anda di ruangan comment :)
5. Tag kan dekat blogger blogger yang lain . Pastikan mereka tahu :)
tag: AinaaMania HanieTwisties Nina

Senang kan?? Mari la join kontes ini ! Yeyy !!

Labels:


0 commenter(s)